Előző Cabunčanka...
Tovább Gardo...

Csabai Garabonciás napok

206
Vissza a weboldal referenciákhoz

Elérhetőségek

Csabai Garabonciás napok

Leírás

Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvénye!

Az 1992 óta megrendezésre kerülő több napos diákfiesztán – évről évre – fiatalok ezrei vesznek részt óriásai lelkesedéssel. A rendezvény keretein belül megrendezésre kerülő programok a város szinte minden pontján zajlanak. Oktatási és kulturális színtereken, Békéscsaba közterein, főterén.

A programsorozat minden alkalommal 5 napon keresztül tart.

a napokon mér reggeltől kezdődnek a programok. Délutánonként és esténként ingyenes előadásokon, könnyűzenei koncerteken, szabadegyetemen, előadói esteken és kampányprogramokon vehetnek részt a diákok.

A Csabai Garabonciás Napokon versenyek, vetélkedők is zajlanak. A diákok több változatos kategóriában mérik össze tudásukat, ezek elsősorban egyéni szereplésen alapulnak, de vannak közöttük csapatversenyek is. A versenykategóriák zömében klasszikus művészeti ágakat ölelnek fel, ám akadnak extrém, ügyességi és sportvetélkedők is.

A rendezvény központi eleme a diákpolgármesterválasztás és az azt megelőző választási kampány. A középiskolások 5 teljes napig teljesen felforgatják a várost és igazi választási hangulatot varázsolnak Békéscsabára.

A garabonciasnapok.com domain név alatt szereplő weboldal modern, diákfesztiválokhoz méltó külsőt kapott. A nyitóoldalon számos fontos információ nagy helyigénnyel rendelkezik, így megoldásként a Tabs modul, valamint a Thumbs module került alkalmazásra. A Cikk komponens lehetőséget adott a rendezvény részletes bemutatására. A programokról készült képeket a Képgaléria komponens segítségével a megrendelő töltheti fel az oldalra.

Csabai Garabonciás napok
Komponensek

Csabai Garabonciás napok
Modulok