Előző GMOZERO®...
Tovább Csabai Garabonc...

Cabunčanka

335
Vissza a weboldal referenciákhoz

Elérhetőségek

Cabunčanka

Leírás

Vállalatunk innovációval foglalkozó kutatási, technológiai szervezet. Kutatási és innovációs szolgáltatást nyújtunk világszerte, mely hozzájárul a vállalkozások versenyképességének növekedéséhez.

Fejlesztéseinkkel technológiát hozunk létre a vállalkozások számára - a társadalom javára.

Multidiszciplináris szakembereink partnereinkkel együttműködve nyújtanak segítséget ügyfeleinknek új termékek, gyártási folyamatok, módszerek és szolgáltatások létrehozásában. Ezzel segítünk előmozdítani a fenntartható fejlődést, a foglalkoztatást és a jólétet. A széleskörű együttműködő hálózatunk ügyfelei számára világszerte elérhetővé válik a legjobb tudás. Vállalatunk a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok és engedélyezési szolgáltatások területén tapasztalatot, az innováció területén kutatási lehetőségeket kínál.

Know-how-k, találmányok, ipari mintavédelmek kombinálásával segítjük ügyfeleinket és partnereinket olyan termékek, gyártási folyamatok és módszerek, szolgáltatások kifejlesztésében, amelyek elősegítik a fenntartható, környezetbarát fejlődést és felgyorsítják a világ környezetbarát energiaellátásra történő átállását. Egyetemekkel való együttműködéseink révén a cég hálózatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb know-how-hoz jussanak a partnereink. A partner egyetemek révén csúcstechnológiai kutatási környezetet, valamint sokoldalú IPR és licenszszolgáltatást nyújtunk.

Kutatási és innovációs szolgáltatásaink partnereinket a világ minden táján versenyképessé teszik mind a magánszektor, mind a közvélemény számára. Kialakítjuk az utat az új intelligens technológiák, jövedelmező megoldások és innovációs szolgáltatások fejlesztésével.

A cabuncanka.com domain név alatt szereplő weboldal megrendelője innovatív megoldásokkal áll üzleti partnerei rendelkezésére, melyet Cikk komponensünk keresztül tárjuk a felhasználók elé.

Cabunčanka
Komponensek

Cabunčanka
Modulok