Előző Herceg Gyógyír...
Tovább Cabunčanka...

GMOZERO®

408
Vissza a weboldal referenciákhoz

Elérhetőségek

GMOZERO®

Leírás

Genetikailag módosított élelmiszernek minősül minden olyan termék, amely bármilyen formában genetikailag módosított organizmust (GMO) tartalmaz.

Az eljárás során megváltoztathatják a növény vagy az állat saját génállományát, vagy idegen szervezettől is kaphat új géneket (transzgenikus egyed).

Homályos jövő, veszélyek és kihívások
A kutatók is elismerik, hogy kevés a rendelkezésre álló információ, számos megválaszolatlan kérdés merül fel a GM növények hatását illetően.

Bővült az órarendünk!
Bár az európai polgárok nagyrészt a génmanipuláció-mentes mezőgazdaság hívei, az Európai Unió a tagállamokban engedélyezte az emberi és állati fogyasztásra szánt génmódosított termékek kereskedelmét. Napjainkban számos szakember vitázik azon, hogy a genetikailag módosított élelmiszereknek milyen hatásai lehetnek az emberi szervezetre. A megoszló szakmai vélemények között akad olyan, amely előrevetíti az esetleges egészségkárosító hatásukat, és olyan is, amely szerint nem kell számolni ilyen jellegű veszéllyel. Az viszont biztos, hogy önmagában az okozott környezeti károk és az élővilág sokszínűségének csökkenése miatt is kerülni kellene az élőlények genetikai módosítását.

A GM-növények elterjedése háttérbe szorítja a hagyományos gazdálkodást, és annak megszűnéséhez vezet. Ezért arra kérjük, csatlakozzon a GMOZERO Projekthez, óvja saját egészségét, és vásároljon GMO-mentes termékeket.

A GMOZERO a génmanipulációval szennyezett termékekkel kívánja felvenni a versenyt, így a weboldal hangulata a természetes szántóföld hangulatát kívánja megjeleníteni. A weboldal fő célja a Cikk komponensen keresztül bemutatni a GMO problematikáját, valamint a Webáruház komponensen keresztül lehetőséget kíván nyújtani GMO-mentes termékek vásárlására. Az Űrlap és a Térkép segítséget biztosít a kapcsolatteremtésre.

GMOZERO®
Komponensek

GMOZERO®
Modulok