Előző Téma Baranya...
Tovább Agytörő Egyesül...

FIB2 Kft.

380
Vissza a weboldal referenciákhoz

Elérhetőségek

FIB2 Kft.

Leírás

A Fib2 Kft. 2020-ban indította meg építőipari üzletágát. Hozzáépítések, átalakítások és felújítások, valamint tervezés mellett vállalkozásunk fő profiljául az építőipari generálkivitelezést tette meg.

Szak- és szerelőipari tevékenységünk megbízhatóságára a kizárólag jól képzett szakemberekből összeállított csapatunk nyújt biztosítékot. Vállalatunk ugyanezt a szemléletmódot követeli meg alvállalkozóitól és beszállítóitól is.

A megrendelői igények maradéktalan kielégítése érdekében vállalatunk az előkészítő feladatoktól, egészen a kulcsrakész átadásig vállal megbízásokat.

A fenntarthatóság jegyében beszállítón és alapanyagaink felé a legmagasabb követelményeket támasztjuk, melyeket minőségi és környezetvédelmi szempontok egyaránt vezérelnek.

    A fib2kft.hu a FIB2 Kft. építőipari vállalkozás tevekénységének, szolgáltatásainak és referenciáinak bemutatására készült weboldal design elemeit a sötét színek dominálják, mely alapot nyújt az arany szín kiemeléséhez. A weboldal oldalsáv menüt kapott, mely a főoldalon végig vezeti a felhasználót a címlap blokkjain, az aloldalakra navigálva a menü az aloldalakon keresztül vezeti a felhasználót.

    FIB2 Kft.
    Komponensek

    FIB2 Kft.
    Modulok