Előző Dr. Polonkai Sá...
Tovább P1 Media Group...

PVSK | Vízilabda szakosztály

255
Vissza a weboldal referenciákhoz

Elérhetőségek

PVSK | Vízilabda szakosztály

Leírás

A PVSK Vízilabda szakosztály weboldala

Történetünk

Őszinteségi hullámot színleve, kezünket a szívünkre helyezve kijelenthetjük: a pécsi vízilabdázás ob I-es bemutatkozása nem rengette meg a sportág hazai fellegvárait. De nem is volt az cél! Ennek ellenére, a PVSK-Füszért történetében fontos pillanatnak számított a Ferencváros elleni debütálás. Majd az egész szezon, ami rendkívül erős bajnokságban, néha botladozva, de sikeresen fejeződött be. A pólósok megnyerték első csatáikat, a sportág helyi képviselői helyet követeltek maguknak a honi elitben.

Pontosan 2005. október 29-ét mutatott a naptár, amikor a PVSK-Füszért alakulatát a sorsolás a nagyhírű Ferencváros uszodájába szólította. Ahol azért sok esély nem mutatkozott a pontszerzésre, ezt még némi elfogultság mellett is kijelenthetjük. A vége 12–5 lett, aki másra számított, nyilván nem lehetett tisztában az erőviszonyokkal. Talán nem érdektelen, ha lejegyezzük, kik voltak a sporttörténeti vereség cseppet sem bukott hősei: Kósz – Bóbis, Petőváry, Barba, Kéri, Kollár, Szeles. Csere: Surányi L., Horváth D., Simon, Tusa, Lukács D., Lukács G. Edző: Ambrus Tamás...

A pecsivizilabda.hu domain név alatt szereplő weboldal tartalma rendkívül széles palettán mozog. A hírek és egyéb tartalmak megjelenítésére Cikk komponensünk szolgált, míg a képek megjelenésére Képgaléria komponensünk, az események naptári prezentációjára Eseménynaptár komponensünk adott lehetőséget.

PVSK | Vízilabda szakosztály
Komponensek

PVSK | Vízilabda szakosztály
Modulok