Biove
Biove
Biove
Biove

Elérhetőségek

Weboldal: Biove

Leírás

Biove

Bio Város Egyesület

Az emberiség, az egyes személyek, ezáltal a magyar társadalom és gazdaság is a szükségletek kielégítése érdekében természetes környezetéből veszi el azon javakat, amelyeket a Föld a létezése óta felhalmozott.

Annak érdekében, hogy ezen készletek kimerítetlenek maradjanak, a környezet azt kívánja a társadalomtól, hogy a jelen és a jövő generációi a természetes és épített környezetet, annak minőségét és értékeit megőrizze. Mindennek elérése azonban nem egyenlő a társadalom és a gazdaság fejlődésének megállításával. A fenntartható fejlődés ezáltal azt kívánja elérni, hogy az értékek megtartása mellett környezetkímélő módon történjen a fokozatos fejlődése a társadalomnak és a gazdaságnak...

Weboldal bemutatása

Az biove.hu domain név alatt szereplő weboldal Egyedi desing és tartalom szempontjából a Bio Város Egyesület környezetvédelmi egyesület és magazin kialakításához igazodik. A weboldal tartalmát a Cikk komponensen keresztül tárjuk a felhasználók elé.

A Képgaléria komponens segítségével képek jeleníthetők meg fő és alkategória rendszerben.

Az Esemény naptár komponens segítségével események jeleníthetők meg naptár és felsorolás szinten.

A cikk komponens tartalmazza az oldalakat, melyek a tényleges tartalmat biztosítják a weboldal számára.

Az űrlap komponens segítséget nyújt a megrendelő számára, hogy kommunikálhasson felhasználóival. Egy weboldalon belül, korlátlan számban hozható létre űrlap.

A Lapozó modul segítségével pdf dokumentumok és képek jeleníthetők meg lapozó hatás mellett.

A Popup modul segítségével helymegtakarító hatást érhetünk el a weboldal szerkezetében.

A Tabs modul segítségével nagy helyigényű tartalmakat szűkíthetünk le választható fülek alkalmazásával.

A Térkép modul segítségével különböző pozíciókban, fő és aloldakon vagy akár az összes oldalon térkép blokk hozható létre.

A Menü modul segítségével különböző pozíciókban, különböző szintű menü blokkok hozhatók létre.